HTML

nu, zajec...!

ez a blog arról szól, amiről a műfaj általában. szómenés, hasmenés, nyekergés, röhögés, hiszti!

Friss topikok

Linkblog

2007.04.28. 14:41 preparátorimitátor-lány

vajon a gyomorsavnak vannak eddig rejtett, mágikus hatásai az agyra?

elmesélek valamit. én tulajdonképpen közel egy hónapja újfent keveset eszem. néha be-be csúszik egy kis eszevesztés és nassolás, de alapjában véve keveset eszem, igen. ez néha nem jó, néha meg nem jelent különösebb problémát.
az a fura, hogy ma még nem is ettem csokit (tegnap is csak a sacher-tortán levőt) és az előbb volt egy amolyan örömhormon-felszabadulás az agyamban.
vagy kezdek bekattanni, vagy tényleg annyira tudok örülni, hogy vannak barátaim és vannak majdnembarátaim, ami azt eredményezi, hogy nem vagyok ímó.
van egy-két problémám mondjuk, amik nem bagatellek, de biztosan vannak súlyosabbak is más embereknek (pl. norman bates, hehe). egyszóval ignorálással jól kezelhetők... nem megoldhatók, kezelhetők. most pedig éppen ráfelejthetők :)
asszem most a nyakába ugrok valakinek. csá!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hisztikriszti.blog.hu/api/trackback/id/tr3464630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása